Hvad kan vi hjælpe med?

Tjek først om dit problem kan besvares af de ofte stillede spørgsmål på Voxolity, hvis ikke skal du være mere end velkommen til at sende os en besked. Vi lover at svare hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har kontaktet os gennem kontaktformularen eller oprettet en sag på Discord, bestræber vi os på at svare inden for 24 timer – typisk går der kun et par timer.

Du kan se vores nuværende staff team på denne side.  Husk på, at siden til tider kan være et par uger bagud.

Vi er altid glade for chancen for at møde nye mennesker, der brænder for det samme som vi gør. Derfor er du velkommen til at sende en ansøgning på Discord.

Hvis du har fået ban, er den bedste løsning at vente på det udløber. Du kan også sende en unban appeal på Discord, hvis du mener din straf ikke er retfærdig.

Alle køb burde gå igennem efter et par minutter, men i enkelte tilfælde kan det ske, at der går længere tid. Hvis der er gået mere end 15 minutter, så kontakt os.

Det kan man på denne side. Vær opmærksom på, at der skelnes mellem regler, som gælder på alle servere og server-specifikke regler, som kun gælder enkelte servere.

Du har højst sandsynligt stiftet bekendtskab med vores chatfilter. Det fjerner automatisk beskeder med groft/offensivt indhold.

I de fleste tilfælde kan du bruge /suicide for at komme tilbage til spawn. Hvis dette ikke virker, skal du hive fat i os.

Siden der er tale om et digital produkt, som bliver taget i brug sekundet du køber det, kan du desværre ikke få dine penge tilbage. I særlige omstændigheder kan der dog muligvis gøres en undtagelse.

Vi ønsker ikke, at vores arbejde bliver kopieret af andre.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Det kan sagtens ske, at dit spørgsmål eller problem ikke er blevet besvaret af de ofte stillede spørgsmål. Fortvivl ej, du har stadig nogle muligheder.

Kontakt vores support

Udfyld venligst kontaktformularen nedenfor, for at komme i kontakt med os. Du skal udfylde alle felterne.

Har du problemer med formularen?

Vi foretrækker, at du bruger kontaktformularen, men det kan blive besværligt hvis du fx skal vedhæfte en masse filer. Derfor har du også mulighed for at sende os en mail, direkte.

Tips & tricks

Når du kontakter os, er der et par ting du gerne må være opmærksom på. Det gør processen hurtigere, og hjælper os med at hjælpe dig.

Beskriv din sag klart og tydeligt

Jo flere oplysninger og detaljer du giver os, jo bedre. Det gør det lettere for os at forstå og løse dit problem.

Vedhæft billeder med Imgur

Hvis du skal vedhæfte billeder eller andet medieindhold, bliver du nødt til at uploade det til fx Imgur eller YouTube eller sende os en direkte mail.

Husk den gode tone

Det er frustrerende når der er noget, der ikke spiller, men prøv alligevel at holde en ordentlig tone. Det gør oplevelsen bedre for alle parter.

Vi er også tilgængelige på Discord

Hvis du har gået igennem alle de ovenstående muligheder, og ikke mener de passer dig, så er du ikke helt fortabt endnu.