GENERELLE REGLER
§ 1 - Modificeringer, der giver unfair fordele
Brugen af enhver hacked client såsom Wurst, Vape mm. er ikke tilladt. Derudover ser vi også ned på brugen af autoclickers, macro, ghost clients mm. der på nogen måde, kan give dig en unfair fordel in-game.
§ 2 - Botting - "Automated Gameplay"
Vi værdsætter den humane interaktion mellem spillerne på serveren, og derfor er det på ingen måde tilladt at gøre brug af botting på serveren, eller noget andet sted for den sags skyld. Spil selv, og brug din tid fornuftigt.
infoDu må selvfølgelig gerne bruge hoppers, redstone mm. på serveren, denne regel omhandler kun Botting.
§ 3 - Fejlfinding
Ved at spille på serveren forpligter du dig til at rapportere eventuelle fejl, du kunne finde undervejs. Det er vigtigt, at en fejl bliver rapporteret, da den ellers kunne være fundament for en ruineret økonomi eller generelt en værre spiloplevelse - og det gider ingen af os være med til.
§ 4 - Svindel og Buycraft
Svindel in-game er tilladt, så længe der tales om in-game funktioner alene; til gengæld er Buycraft-svindel ikke tilladt - altså, når man laver en aftale, hvor den ene part køber noget på vores Buycraft til den anden part, og den anden part så ikke lever op til aftalen.
infoSager håndteres individuelt. Vi anbefaler, at du har beviser, ellers kan vi ikke handle.
§ 5 - Undvigelse af afstraffelser
Vi kender alle typen - den dårlige taber. Hvis du har gjort noget galt, så tag straffen som en mand; lad vær med at stikke af eller gøre det hele værre, det betyder blot en længere straf i sidste ende og mere hovedpine til os alle.
§ 6 - CombatLog
Vi udøver ikke afstraffelse på CombatLog, men skulle du logge ud under kamp, så bliver du dræbt på stedet. Vi har gjort det sådan, for at undgå at folk stikker af fra en kamp de ellers ville have tabt og dermed ødelægger sjoven.
§ 7 - Smurfs
Vi anerkender at én enkelt account ikke altid gør jobbet, så derfor tillader vi at du har to (2) Minecraft accounts logget ind ad gangen. Hvis du bliver taget med flere accounts inde, så medfører dette en straf.
§ 8 - AFK
Det er ikke tilladt hverken at hoppe, trykke på en specifik genstand mange gange eller bruge andre mekanismer, for bevidst ikke at blive markeret AFK eller for at undgå vores AFK-system.
infoDu bliver markeret AFK efter 15 minutters inaktivitet, og 15 minutter efter markeringen bliver du automatisk smidt ud.
§ 9 - Lag-maskiner
Vi ser meget ned på lag-maskiner, hvis eneste formål er at forvirre serveren. Dermed medfører denne ondsindede handling ligeså permanent banlysning, uden advarsler.
§ 10 - Teleporteringsfælder
Det er ikke tilladt at snyde andre til at teleportere hen til dig, for at de så ender med at dø i eksempelvis noget lava.
infoDette gælder kun på Survival.
CHAT REGLER
§ 1 - Venlighed
"Du skal behandle andre, som du selv vil behandles" - og det gælder også her. Så skriv nu pænt til andre, og bliv en ordentlig del af fællesskabet i stedet for at sprede dårlig stemning.
§ 2 - Spam
Lad vær med at skrive 20 beskeder i streg, prøv eksempelvis at skrive enkelte og mere dybdegående beskeder i stedet. Dette gør livet lettere for os alle, og irriterer ikke andre spillere.
§ 3 - Racisme og had
Vi tolererer på ingen måde hverken racisme eller had imod religioner, folkefærd, seksualitet mm. - så hvad end du måtte have på sinde, hold det for dig selv. Vi skal i hvert fald ikke bede om dårlig stemning eller hagekors.
§ 4 - Reklame, annoncering og tredjeparter
Serveren skal ikke bruges som en annonceringsplatform - med andre ord er det et no-go og resulterer i øjeblikkelig afstraffelse, uanset hvad intentionen var. Vi tillader på ingen måde reklame for tredjeparter.
infoHenvisninger til youtube.com, imgur.com og voxolity.com er de eneste, der er tilladte.
TILLADTE MODIFIKATIONER
OptiFine
www.optifine.net
LabyMod
www.labymod.net
Badlion Client

Vi blokerer enkelte dele såsom Schematica.

client.badlion.com
warningDet forventes, at du til alle tider følger disse regler.