Generelle regler

Følg dem til enhver tid.

Brugen af enhver hacked client er ikke tilladt. Derudover er det heller ikke tilladt at gøre brug af autoclickers, ghost clients, macro mm.

Vi værdsætter den humane interaktion mellem spillerne på serveren, og derfor er det på ingen måde tilladt at gøre brug af botting på serveren. Dette inkluderer bl.a. teknikker som AutoFishing mm.

Er du i tvivl om hvad botting betyder?

Når du spiller på serveren, forpligter du dig til at rapportere eventuelle fejl, du måtte finde undervejs. Det er vigtigt, at fejl bliver rapporteret, da de kan være potentielt ødelæggende og medføre en straf.

Hvis du indgår en aftale med en anden spiller om at købe et produkt fra vores CraftingStore i bytte for noget ingame, så anbefaler vi, at du dokumenterer denne proces.
Vi tillader ikke svindel med rigtige penge, men det kan være svært at handle, hvis det kun er dit ord mod en andens.

Hvis du bliver muted eller banned på en konto, og dernæst logger ind med en anden for at omgå reglerne, anser vi dette som et brud på vores regler. Det kan i værste fald ende med permanent IP-mute eller IP-ban.

Som det ser ud lige nu, har vi ikke noget problem med at du logger ind med flere accounts (eller smurfs). Dette gælder kun så længe de ikke bruges til at bryde vores andre regler.

Der er en række ondsindede handlinger, som vi ikke tillader, da deres eneste formål er at ødelægge spiloplevelsen for andre.

  • Lag-maskiner
  • Teleporteringsfælder

Chat regler

Vær opmærksom i chatten.

Du bør behandle andre, som du selv vil behandles – og det gælder også på Voxolity. Skriv pænt til andre, og bliv en ordentlig del af fællesskabet i stedet for at sprede dårlig stemning.

Lad vær med at skrive 20 beskeder i streg, prøv i stedet at skrive færre, mere dybdegående beskeder. Dette gør livet lettere for os alle, og irriterer ikke andre spillere.

Vi tolererer på ingen måde hverken racisme eller had imod religioner, folkefærd, seksualitet mm. Vi skal i hvert fald ikke bede om dårlig stemning eller hagekors.

Vi tillader på ingen måde reklame for tredjeparter. Serveren skal ikke bruges som en annonceringsplatform, og hvis det sker, resulterer det i øjeblikkelig straf.

Tilladte mods

Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Du kan hente OptiFine på optifine.net

Du kan hente LabyMod på labymod.net

Du kan hente Forge på files.minecraftforge.net

Du kan hente Lithium på curseforge.com

Du kan hente Sodium på curseforge.com

Du kan hente Badlion Client på client.badlion.com